Geen slapende contracten bij ENGIE

Je hoorde het misschien al in de media. Heel wat mensen hebben een “slapend” energiecontract bij hun energieleverancier. Klanten van ENGIE kunnen we alvast geruststellen: bij ENGIE hebben we geen slapende contracten.
Laetitia
Laetitia M.
12/04/2021 |
Geen slapende contracten bij ENGIE

Wat is zo’n slapend contract nu juist?

Een slapend contract is een contract dat niet meer bestaat en steeds stilzwijgend verlengd wordt aan voorwaarden die niet meer op de markt aangeboden worden. Zo geniet je als klant niet van de huidige tarieven en betaal je misschien wel te veel.

Zijn er slapende energiecontracten bij ENGIE?

Alle contracten van onze klanten worden vandaag nog steeds aangeboden op de markt. Geen slapende contracten bij ENGIE dus! Contracten met vaste prijs worden verlengd op het einde van de duurtijd, aan de prijzen waaraan dat contract op dat moment aangeboden wordt op de markt. Zo heb je dus telkens een contract met de geldende prijzen op het moment van de verlenging. We brengen je 2 maanden voor het einde van het contract op de hoogte van de nieuwe voorwaarden.

Heb je toch twijfels of vragen over je huidige contract, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We bekijken dan samen of je contract nog aansluit bij je wensen en verwachtingen.