Mijn toestemming bij Fluvius gaat vervallen of is vervallen. Hoe moet ik het hernieuwen?​​​​​​​

Je krijgt in de Smart App te zien dat je toestemming bij Fluvius binnenkort vervalt? Hernieuw dan je toestemming om ervoor te zorgen dat je blijft automatisch je gedetailleerde verbruiksgegevens in de Smart App te krijgen.

Ga naar mijn.fluvius.be en meld je aan met je Fluvius-account. Ga naar “Verbruik”.

Op dat scherm krijg je te zien dat je je aanvraag moet hernieuwen. Klik hiervoor op “Hernieuw alles”.

• Zijn alle bollen naast de aanvragen voor ENGIE groen? Dan is alles in orde en is je toestemming hernieuwd!
  • Zijn alle bollen naast de aanvragen voor ENGIE oranje? Dan is er een extra stap. Lees alles hierover.

Opgelet: er is een gekend probleem. Je blijft het bericht dat je moet je toestemming hernieuwen in de app zien, zelf wanneer je je toestemming correct hebt hernieuwd. Dit probleem zal tegen september opgelost zijn.